Vattenleveranser Strömstad

Är du i behov av vattenleveraner i Strömstad? Vare sig om det är till vattentanken, poolen eller jacuzzin har vi lösningen för dig.

Vi sköter det tunga arbetet

Varmt välkommen till oss på Erixon åkeri Strömstad AB. Vi är ett företag som åtar oss alla typer av grustransporter samt även många typer av kranjobb och bortforsling. Vi har en lång erfarenhet inom branschen och har lösningar på det mesta. Vi sköter även påfyllning av din pool och de flesta tunga arbeten löser vi utan problem och tidseffektivt så vardagen slipper fastna och flyter på. 

Om oss

Efter många år i branschen så valde vi att starta vårt eget och sedan december 2018 står vi här med 3 anställda inklsusive mig själv Tord Erixon. Vi utför för det mesta inom grustransporter samt även många typer av kranjobb och bortforsling.
Vattenleveranser Strömstad

Små & stora uppdrag

Vi åtar oss alla typer av grustransporter samt även många typer av kranjobb och bortforsling vare sig små eller stora.

Alltid nöjda kunder

Vi eftersträvar alltid hög kundnöjdhet. Hos oss är vi ett dedikerat team som löser det mesta efter önskemål. 

Vattenleveranser Strömstad

Vad vi erbjuder för tjänster

Inget jobb är för litet vi utför det mesta från bortforsling av grus till att såga träd samt även olika typer av kranjobb och om det inte räcker så kan vi även fylla på din pool med vatten.

Vattenleveranser Strömstad

Ofta är det många liter som ska fyllas och det kan inte en vanligt trädgårdsslang hantera på några få timmar. Vatten är något vi tar för givet här i Sverige, många tror dock att vatten är något som bara finns där och inte tar slut men förr eller senare kan vattnet vara borta.

Oförutsägbara händelser kan hända och kan begränsa tillgången på vatten oavsett anledning kan du beställa vatten av oss, Vi löser dina behov efter situationen.

Tveka inte att höra av dig så hittar vi en lösning tillsammans.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Erixon Åkeri Strömstad AB

MARDAL MELLANGÅRD 2, 452 94 Strömstad

072-209 46 73

torderixon@hotmail.com

Erixon åkeri Strömstad AB

Med kompetent och erfaren personal utför vi arbetar utan problem. Vi lägger ett stort fokus på kundnöjdhet och att leverera efter önskemål. Därmed arbetar vi efter stor noggrannhet och tidseffektivitet. 

Vattenleveranser Strömstad