Transport Strömstad

Vi utför många transportarbeten, allt från små enstaka maskiner till större industrimaskiner.

Vi sköter det tunga arbetet

Varmt välkommen till oss på Erixon åkeri Strömstad AB. Vi är ett företag som åtar oss alla typer av bortforsling i Strömstad samt även många typer av kranjobb och bortforsling. Vi erbjuder transport av material eller maskiner stora som små. Vi har en lång erfarenhet inom branschen och har lösningar på det mesta. Det flesta tunga arbeten löser vi utan problem och tidseffektivt så vardagen slipper fastna och flyter på.

Om oss

Efter många år i branschen så valde vi att starta vårt eget och sedan december 2018 står vi här med 3 anställda inklusive mig själv Tord Erixon. Vi utför för det mesta inom grustransporter samt även många typer av kranjobb och bortforsling.

Transport Strömstad

Små & stora uppdrag

Vi åtar oss alla typer av grustransporter samt även många typer av kranjobb och bortforsling vare sig små eller stora.

Alltid nöjda kunder

Vi eftersträvar alltid hög kundnöjdhet. Hos oss är vi ett dedikerat team som löser det mesta efter önskemål.
Transport Strömstad

Vad vi erbjuder för tjänster.

Inget jobb är för litet vi utför det mesta från bortforsling av grus till att såga träd samt även olika typer av kranjobb och om det inte räcker så kan vi även fylla på din jacuzzi med vatten.

Transport Strömstad

Behöver du transport av maskiner löser vi det mesta, inget är för litet. Vare sig om det är enstaka maskiner som behöver flyttas eller stora industrier så har vi en lösning till det hela. Vi erbjuder transport av olika grusmaterial som önskas samt även jord hem till dörren. Hos oss är alla skopor och last viktiga. Vi prioriterar våra kunder.

Ibland har man något typ av avfall på tomten som man vill ha hjälp med att forsla bort och det tillhör inte ovanligheterna. Vi erbjuder bortforsling av det mesta, det är viktigt att man håller marken och gräsmattan ren och fri från avfall. Ligger det för länge kan gräset skada och börja ruttna. Med våran kranbil kan vi kan vi erbjuda dig tunga lyft högt som lågt, stort som litet. Hos oss hittar du alltid pålitliga kranförare som sköter uppgiften snabbt och effektivt.

Tveka inte att höra av er så hittar vi en lösning tillsamans.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Erixon Åkeri Strömstad AB

MARDAL MELLANGÅRD 2, 452 94 Strömstad

072-209 46 73

torderixon@hotmail.com

Erixon åkeri Strömstad AB

Med kompetent och erfaren personal utför vi arbetar utan problem. Vi lägger ett stort fokus på kundnöjdhet och att leverera efter önskemål. Därmed arbetar vi efter stor noggrannhet och tidseffektivitet.
Kranbil Tanum