Fylla pool Strömstad

Vi erbjuder många tjänster hos oss på Erixon åkeri Strömstad AB – Vi fyller även din pool i Strömstad.

Vi sköter det tunga arbetet

Varmt välkommen till oss på Erixon åkeri Strömstad AB. Vi är ett företag som åtar oss alla typer av grustransporter samt även många typer av kranjobb och bortforsling. Vi har en lång erfarenhet inom branschen och har lösningar på det mesta. Vi sköter även påfyllning av din pool och de flesta tunga arbeten löser vi utan problem och tidseffektivt så vardagen slipper fastna och flyter på.

Om oss

Efter många år i branschen så valde vi att starta vårt eget och sedan december 2018 står vi här med 3 anställda inklsusive mig själv Tord Erixon. Vi utför för det mesta inom grustransporter samt även många typer av kranjobb och bortforsling.
Fylla pool Strömstad

Små & stora uppdrag

Vi åtar oss alla typer av grustransporter samt även många typer av kranjobb och bortforsling vare sig små eller stora.

Alltid nöjda kunder

Vi eftersträvar alltid hög kundnöjdhet. Hos oss är vi ett dedikerat team som löser det mesta efter önskemål. 

Fylla pool Strömstad

Vad vi erbjuder för tjänster

Inget jobb är för litet vi utför det mesta från bortforsling av grus till att såga träd samt även olika typer av kranjobb och om det inte räcker så kan vi även fylla på din jacuzzi med vatten.

Fylla pool Strömstad

Ofta är det många liter som skall fyllas i poolen och en vanligt trädgårdsslang kommer inte långt med och dessutom är det vanligt , hederligt dricksvatten som går åt. Erixon åkeri kommer gärna ut och fyller på din pool eller jacuzzi. Hur snabbt det tar beror det givetvis på hur stor din pool eller jacuzzi är.

Maskinflyttning

Vi utför maskinflytting till ert företag så ni kan sitta och luta er tillbaka. Vi har ett dedikerat team som utför jobbet så tidseffektivt som möjligt, allt från några få maskiner till hela industrier – vi löser det mesta.

Tveka inte att höra av er så hittar vi en lösning tillsamans.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Erixon Åkeri Strömstad AB

MARDAL MELLANGÅRD 2, 452 94 Strömstad

072-209 46 73

torderixon@hotmail.com

Erixon åkeri Strömstad AB

Med kompetent och erfaren personal utför vi arbetar utan problem. Vi lägger ett stort fokus på kundnöjdhet och att leverera efter önskemål. Därmed arbetar vi efter stor noggrannhet och tidseffektivitet. 

Fylla pool Strömstad