Trädfällning Strömstad

Inga träd är för stora och inga är för små. Vi utför trädfällning i alla storlekar och former i Strömstad.

Vi sköter det tunga arbetet

Varmt välkommen till oss på Erixon åkeri Strömstad AB. Vi är ett företag som åtar oss alla typer av bortforsling i Strömstad samt även många typer av kranjobb och bortforsling. Vi erbjuder transport av material eller maskiner stora som små. Vi har en lång erfarenhet inom branschen och har lösningar på det mesta. Det flesta tunga arbeten löser vi utan problem och tidseffektivt så vardagen slipper fastna och flyter på.

Om oss

Efter många år i branschen så valde vi att starta vårt eget och sedan december 2018 står vi här med 3 anställda inklusive mig själv Tord Erixon. Vi utför för det mesta inom grustransporter samt även många typer av kranjobb och bortforsling.

Trädfällning Strömstad

Små & stora uppdrag

Vi åtar oss alla typer av grustransporter samt även många typer av kranjobb och bortforsling vare sig små eller stora.

Alltid nöjda kunder

Vi eftersträvar alltid hög kundnöjdhet. Hos oss är vi ett dedikerat team som löser det mesta efter önskemål.
Trädfällning Strömstad

Vad vi erbjuder för tjänster.

Inget jobb är för litet vi utför det mesta från bortforsling av grus till att såga träd samt även olika typer av kranjobb och om det inte räcker så kan vi även fylla på din jacuzzi med vatten.

Trädfällning Strömstad

Trädfällning i all ära, ibland växer träd där man inte vill att det skall växa eller har ett träd fallit ner och blockerat vägen, ingen arbete är lik den annan och vi har lösningen på det mesta. Vi erbjuder trädfällning runt om Strömstad stora som små. Det finns olika metoder när det kommer till trädfällning, det kan fällas på det traditionella sättet från marken eller från luften via skylift eller klättring. Oavsett vilken metod löser vi använder så ska du känna dig i trygga händer.

Tveka inte att höra av er så hittar vi en lösning tillsamans.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Erixon Åkeri Strömstad AB

MARDAL MELLANGÅRD 2, 452 94 Strömstad

072-209 46 73

torderixon@hotmail.com

Erixon åkeri Strömstad AB

Med kompetent och erfaren personal utför vi arbetar utan problem. Vi lägger ett stort fokus på kundnöjdhet och att leverera efter önskemål. Därmed arbetar vi efter stor noggrannhet och tidseffektivitet.
Transport Tanum